Deomp dezhi gant hor yezh ! / Ne gardons pas notre langue dans notre poche !

Adalek hiziv e vo dalc’het un diskouezadeg diwar benn ar brezhoneg er XXIañ kantved. Deuit da zizoleiñ perzhioù dibar ur yezh vev treuzkaset a rummad da rummad dibaoe kantvedoù ! Deuit ivez da zizoleiñ labourioù ar skolajidi divyezhek hag opsion bet o labourat a-gevred evit lakaat war wel an diskouezadeg-mañ ! Deuit niverus da lakaat ho fri e levraoueg skolaj bro an Aberioù evit gouzout hiroc’h dwiar benn ar brezhoneg, un elfenn a-bouezh er skolaj-mañ !

Dès aujourd’hui venez découvrir une des spécificités du Collège du Pays des Abers qui sucite la curiosité : plongez au coeur de la langue bretonne à travers une exposition montée par l’ensemble des élèves bilingues et breton facultatif…

Rendez-vous au CDI pour tout savoir sur le breton de sa naissance à aujourd’hui : le breton du XXIe siècle en images, en cartes et en témoignages !

VENEZ NOMBREUX :-)
Ar brezhoneg er XXIañ kantved